Fizyoterapist Eşliğinde Pilates

Diz kireçlenmelerinde, sinir sıkışmalarında yeteri kadar fonksiyonlarını yerine getirmeyen kaslarınızın tekrardan esnek ve sağlıklı hale gelmesini fizyoterapist eşliğinde pilates ile sağlayabilirsiniz. Özellikle ofiste masabaşı olarak çalışanların kronik hale gelen bel ve boyun ağrılarında, duruş bozukluklarında, obezite sorunlarında, tüm bunların yanı sıra kasların güçlendirilmesinde ve vücut eklem ve kasların işlevlerinin arttırılmasında önemli bir yere sahiptir.

Boyun fıtığı ve bel fıtığı rahatsızlıkları olanların ağrılarını azaltmaya yönelik egzersizlerin başında pilates gelmektedir. Boyun ve bel kaslarını daha fazla kuvvetlendirmeyi amaçlayan derslerimiz sayesinde daha dinç olacak ve psikolojik olarak yorgunluğunuzu üzerinizden atacaksınız. Fizyoterapist eşliğinde uygulanan pilates, yaygın adıyla klinik pilates olarak geçmektedir.

 

 

Fizyoterapist, teşhis konulan bel ve boyun ağrılarınızın sağlık raporlarını yorumlayabilir ve buna uygun yapabileceğiniz spor hareketlerini belirleyebilir.

Bayanlara özel spor salonumuzda egzersizleri gün içerisinde uygulama fırsatınız bulunmaktadır. Fizyoterapist eşliğinde pilates özel ders statüsüne girmektedir, uygulamak isterseniz bu konuda uygun olan zaman dilimini tarafımıza bildirmeniz gerekmektedir.